SÄRSKILDA KURSER -
Entreprenörsprogrammet

För dig som vill utveckla dig själv och din idé tillsammans med andra företagare finns Entreprenörsprogrammet. Vi har sedan 2006 hjälpt drygt 550 företagare till ökad framgång genom utbildning och professionell coaching, där själva coachningen utgår från deltagarnas individuella frågeställningar och alla lär av varandras sätt att lösa olika utmaningar. Kursdeltagarna utmanas att tänka lösningsfokuserat och i nya banor. Programmen är beprövade och leder till bestående beteendeförändringar, förutsatt att du deltar i alla träffar, läser angiven litteratur och gör uppgifter mellan träffarna och är öppen och ärlig med dina tankar och frågeställningar.

Kursen passar dig som:

  • Precis har eller ska starta företag eller verksamhet (BAS-programmet).
  • För dig som drivit företag i något år och helt eller delvis försörjer dig på din verksamhet och vill ”växla upp” (PLUS-programmet).

Kursen är kostnadsfri.

Kursen är internetbaserad och drivs online.

Vill du söka till något av programmen behöver du först närvara vid en informationsträff. Träffen tar max 45 minuter. Syftet är att du skall få övergripande information om innehåll och upplägg samt att du skall kunna ställa de frågor du behöver få svar på för att vet om Entreprenörsprogrammet är något för dig. Vi kommer också eventuellt att ställa några frågor till dig, för att se var i din process du är och därmed kunna vägleda dig till att välja rätt program. (BAS eller PLUS).

Informationsträffar:
Datum för VT 2020 är ännu inte satta, uppdateras inom kort.

För att vara med på träffen behöver du ha en dator/mobil/platta med kamera och även ha laddat ner programmet Zoom, vilket du gör HÄR. Innan informationsträffen bör du ha testat programmet så du vet att det fungerar, allt för att du skall kunna fokusera på innehållet och informationen vid träffen istället för på eventuella teknikproblem.

Varmt välkommen med din anmälan till ett informationstillfälle!

Här anmäler du dig till informationsträff ONLINE till Entreprenörsprogrammet (kommer inom kort)

 

Informationsträffen är online och själva utbildningen är på distans (du behöver ladda ner programmet Zoom, det gör du här https://zoom.us/j/7326582098) men kom ihåg att anmäla dig först på ovan länk!  
Det finns 4 träffar att välja på och det är obligatoriskt att gå på en innan du kan anmäla dig till något av våra entreprenörsprogram. På träffen får du reda på vilket program som är bäst för dig, samt om det är något du ska förbereda innan start.