SÄRSKILDA KURSER -
Entreprenörsprogrammet

Entreprenörsprogrammet PLUS Online 2020

Utveckla dig själv och dina affärer – helt utan kostnad!
Tillsammans med företagare, i en grupp (online) med 12 deltagare får du coachning, verktyg och nya perspektiv av Philip Diab, en av Sveriges mest erfarna coacher. Allt är online, du är med från en dator med kamera. Det finns 12 platser i höst och de fylls snabbt, så är du intresserad och kan alla datumen så sök direkt! 

ANSÖKAN STÄNGD!

Lite mer om programmet Entreprenör PLUS.
Det är totalt 7 coaching-tillfällen under 15 veckor, 2 timmar per tillfälle, som vi träffas i gruppen. Du tar med dig relevanta frågeställningar som du får coachning på, vi går igenom olika modeller för att få snabbare avslut på affärer, på att få ut mer av varje möte med kunden, hur du får till en tydligare paketering och prissättning och framförallt, du som företagare får professionell coaching i hur du leder dig själv och ditt företag framåt. Du blir bättre på att göra affärer, på att prioritera och du får lite mera balans och ro i sinnet i ditt företagande.
Mellan gångerna håller du kontakten med de andra deltagarna i Facebook-gruppen där vi även laddar upp modeller och information som kan hjälpa dig i ditt företagande.
Vi har kört programmet sedan 2006 och samtliga deltagare rekommenderar programmet för andra företagare!
Det är helt kostnadsfritt för de 12 som får en plats, vi gör det i samarbete med Malmö Folkhögskola som söker finansieringen och det är därför vi frågar efter uppgifter som personnummer och folkbokföring t ex. Vi hanterar alla dina uppgifter konfidentiellt och lämnar inte dessa vidare till annan part.
Sök till programmet genom att fylla i frågorna i formuläret via länken ovan. Du får besked senast den 1 augusti.
Programmet startar den 11 augusti och första coachingtillfället är den 25 augusti. Övriga tillfällen är 8/9, 22/9, 6/10, 20/10, 3/11 samt 17/11.
Hoppas vi ses online i höst!

 

Philip Diab
Båda programmen leds av Philip Diab som har en lång erfarenhet som serie-entreprenör och som sedan 2005 coachat företagare att utveckla både sig själv och sina affärer. Kanske känner du igen Philip från programmet Lyxfällan där han coachat deltagare till beteendeförändring sedan 2008. Philip driver idag företaget Kickass-Coach där han erbjuder både team- och individuell coachning i samarbete med Sveriges främsta coacher.