SÄRSKILDA KURSER -
Entreprenörsprogrammet

Entreprenörsprogrammet Online 2020
Utveckla dig själv och dina affärer – helt utan kostnad!

Tillsammans med andra i liknande situation får du coachning, verktyg och nya perspektiv av Philip Diab, en av Sveriges mest erfarna coacher. Du kommer att utvecklas och du kommer att ha kul! Allt är online, du är med från en dator med kamera. Det finns två olika program, BAS och PLUS, och båda är helt kostnadsfria, och det finns 12 platser i varje program. 

Här gör du din ansökan!

Entreprenör BAS
Är du ny företagare eller håller du på att starta?  I programmet Entreprenör BAS tittar vi på grunderna i ditt företagande. Vi går igenom dina varor och tjänster och tittar på hur du kan paketera det för att göra ditt erbjudande mer tydligt och attraktivt. Sen tittar vi på hur du ska nå ut och till vilka kunder och sen sätter du igång med olika aktiviteter, t ex sociala medier, epost-marknadsföring, telefonkontakt eller föredrag, allt utifrån vad du känner dig bekväm med och vad som bäst genererar det du vill uppnå. Under tiden som du gör detta får du konkreta tips, modeller för att nå marknaden och professionell coachning i grupp. Ganska snabbt kommer du att känna dig tryggare, gladare och friare som företagare kan på riktigt driva ditt företag som du vill.

I programmet är det deltagare från olika branscher och med olika erfarenheter för vi har sett att utmaningarna ofta liknar varandra, oavsett om du är massör, terapeut, ekonomikonsult och inredningssnickare eller om du driver en e-handelsplats för produkter och tjänster. Det handlar om att konkretisera, hitta nya lösningar och få feedback och skruva på det befintliga. Du lär dig mer om prissättning, paketering, förhandling, e-handel, positionering, marknadsföring och försäljning och du blir bättre på att ta ledarskap för dig själv och ditt företag.

Entreprenör BAS startar den 18/2 med en uppgift att fundera på, sen är det live-coaching i grupp den 3/3, 10/3, 17/3, 24/3, 31/3, 14/4, 21/4, 28/4, 5/5, 12/5, 19/5, 26/5 och den 2/6. Klockan 09.00-11.00 på tisdagar, i 15 veckor.
Anmäl dig här!

Entreprenör PLUS
Är du en erfaren företagare? I programmet Entreprenör PLUS får du stöd och utmaningar att ta nästa steg, oavsett om det handlar om att växla upp, byta inriktning, ta fram en ny produktserie, hitta nya marknader, eller bara hitta en bättre balans för dig själv som företagare.  Här ingår du i en grupp där alla lever på sina verksamheter och som på något sätt vill utvecklas vidare. Du kommer att upptäcka vad som hindrar dig och du kommer att se tillgångar du har som du kan utnyttja bättre än idag. Du blir bättre på att prioritera, delegera, och du får ett klarare fokus.  Här möter du andra företagare som t ex är organisationskonsulter, reklamare, säljare, coacher, grossister, tillverkare, agenturer och handelsföretag.

Entreprenör Plus startar den 18/2 med en uppgift att fundera på, sen är det live-coaching varannan tisdag klockan 12.45-14.45 den 10/3, 24/3, 14/4, 28/4, 12/5 och den 26/5. Däremellan får du verktyg och jobbar med din verksamhet som vanligt.
Anmäl dig här! 

Philip Diab
Båda programmen leds av Philip Diab som har en lång erfarenhet som serie-entreprenör och som sedan 2005 coachat företagare att utveckla både sig själv och sina affärer. Kanske känner du igen Philip från programmet Lyxfällan där han coachat deltagare till beteendeförändring sedan 2008. Philip driver idag företaget Kickass-Coach där han erbjuder både team- och individuell coachning i samarbete med Sveriges främsta coacher.