SÄRSKILDA KURSER - Föräldrautbildning: Det coachande föräldraskapet

Coachande föräldraskap – skapa djupare relation till dig själv och ditt/dina barn.

Ta chansen och bli en ännu bättre förälder i det helt kostnadsfria ”Coachande föräldraskap”.

Programmet löper under 15 veckor, med en uppgift att lösa varannan vecka och live-coaching online i grupp varannan vecka. I programmet jobbar du både med din egen utveckling, med samtalstekniker och hur du kan utveckla relationer till andra. Du får träna coaching och konflikthantering och du kommer att bli bättre på att sätta gränser, hantera konflikter och att skapa djupare relationer. Du får också möjlighet att bli coachad på vardagssituationer som idag gör dig osäker eller som du vill förbättra.

Programmet tar fasta på verkliga situationer i ditt liv och du kommer att kunna använda det du lär dig direkt och både du och dina nära kommer att märka skillnad.

Det finns två olika grupper att söka till, där live-coaching är på följande tider:

Grupp 1: Måndagar kl 13-15, den 1/3, 15/3, 29/3, 12/4, 26/4, 10/5 och den 31/5.

Grupp 2: Tisdagar kl 13-15, den 9/3, 23/3, 6/4, 20/4, 4/5, 18/5 och den 1/6.

Coachingen sker i grupp och det är Philip Diab, som jobbat professionellt med coaching sedan 2005 som håller i programmet. Antalet platser är begränsat, 12 i varje grupp, och vi brukar ha dubbelt så många sökande som platser, sök därför så snart du kan.

Behöver du veta mer? Ha tillit – hittills har alla som gått programmet sagt att de rekommenderar det för andra och att det verkligen gjort skillnad för dem.

Sök här: https://sv.surveymonkey.com/r/NKDP889

Varmt välkommen!

 Lite praktiskt

Du behöver ha Facebook då vi kör en sluten FB-grupp där du får ut information och kan byta erfarenheter med andra i gruppen. Du får besked om antagning senast den 9 februari, själva programmet startar den 22 februari med en uppgift att reflektera över och förbereda dig på, därefter är det live-coaching med start den 1/3 eller den 9/3. Vi avslutar med ”din plan för föräldraskapet” den 11 juni. Du får ut all praktisk information när du fått besked om plats samt blir inbjuden till den slutna Facebook-gruppen där alla uppgifter och länkar kommer att läggas upp löpande. Programmet körs på Zoom. Vi har kört programmet sedan 2017 och har till dags dato haft över 100 nöjda föräldrar i programmet.

Programmet leds av Philip Diab, en av Sveriges mest erfarna coacher.