KONFERENS PÅ MALMÖ FOLKHÖGSKOLA

Är du på jakt efter trevliga konferenslokaler i Malmö? Vi erbjuder moderna, trivsamma konferenslokaler för kurs- och konferensverksamhet, som går att möblera efter olika funktioner och önskemål. På vår inbjudande innergård finns prunkande träd och blommor som under sommarhalvåret erbjuder en skön, avkopplande miljö för fika och rast. Den lugna och inspirerande miljön är uppskattad av både deltagare och besökare. Man kan verkligen inte tro att man är mitt i ett industriområde, endast en kvart från Malmös centrala delar.

Till skolan tar man sig med buss (fem minuters gångväg till hållplatsen), cykel (fina cykelvägar ca 25 minuter från Triangeln/Malmö centrum) eller bil (vi har ett antal fria p-platser i anslutning till skolan).

Vi bidrar självklart med all teknisk utrustning som behövs för att er konferens ska fungera så smidigt som möjligt. Vi har både större och mindre lokaler samt små grupprum till förfogande och samtliga går att hyra hel- eller halvdag. Möbleringen är flexibel och går att variera enligt era behov - rådfråga oss gärna kring vilken lokal som passar ert arrangemang bäst! Utemiljön går också att utnyttja under dagen - varför inte ta ett gemensamt friskvårdspass i pausen, en utomhus-pingismatch på lunchen eller en tipsrunda i anslutning till eftermiddagsfikan?

Varmt välkommen att höra av dig med en förfrågan till oss på Malmö folkhögskola!

VÅRA KONFERENSLOKALER

TRINDYXAN

Skolsittning i öppet U: 20 personer

Hornyxan

Biosittning: 100 personer
Skolsittning: 60 personer

FLINTYXAN

Biosittning: 100 personer
Skolsittning: 60 personer

HORNYXAN + FLINTYXAN

Biosittning: 225 personer
Skolsittning: 100 personer

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi er