Ansök till vårterminen 2020

Allmän kurs: Sista ansökningsdagen för vårterminen 2020 är den 15 november.
Särskild kurs Inkludera flera: Sista ansökningsdagen för höstterminen 2019 är måndag 19 augusti.
Särskild kurs Boosta din kreativitet med Emma Philipson: Sista ansökan för höstterminen 2019 torsdagen den 15 augusti.

Vårterminen på allmän kurs 2019 löper mellan 7 januari och 5 juni.

Behörighetsgivande/allmän kurs

För att komplettera dina gymnasiebehörigheter söker du till vår behörighetsgivande/allmän kurs, och väljer någon av våra fyra profiler: Aktör, Högskoleförberedande, Kreatör eller Parlör.

Vid frågor angående ansökan, kontakta Emma Olsson  040-671 51 07

Sista ansökningsdatum för start i augusti är 1 maj och för start i januari den 15 november.

Du kan ansöka till allmän kurs på ett av följande sätt:

• Via vår hemsida.
  • Genom att skriva ut ansökan och skicka in den till oss per post. Ansökningsblanketten hittar du här.
  • Komma till skolan och göra din ansökan på plats.

Tänk på att en komplett ansökan måste innehålla

• ansökningsformulär
  • betygskopior
  • personbevis för studier
  • foto.

Särskild kurs

Tänk på att en komplett ansökan måste innehålla

• ansökningsformulär
  • betygskopior
  • personbevis för studier
  • foto

Boosta din kreativitet med Emma Philipson
För dig som vill utvecklas med färg och form, studietakt 50% kvällstid. Ansök med personligt brev till Emma Philipson

Inkludera flera/ särskild kurs
Distanskurs 50% Genom kursen utforskar vi hur normkritik och deltagarorienterad aktionsforskning kan vara framgångsfaktorer även inom andra områden. Har du frågor eller funderingar kontaktar du Jimi Sundling alt. Lisa Andersson.

Skrivarkurs
Har du frågor eller funderingar om vår skrivarkurs på distans och halvfart kontaktar du Mariana Andersson på telefon 040-671 51 04, eller via mail på m.andersson@malmofolkhogskola.se. Nästa ansökningsperiod öppnar under våren 2020.

Entreprenörsprogrammet

Entreprenörsprogrammet hålls online. Programmet vänder sig till dig som är ny som företagare eller står i begrepp att utveckla din verksamhet. Är du intresserad av programmet behöver du närvara vid ett informationstillfälle, vilket du anmäler dig till här. För att vara med på träffen behöver du ha en dator/mobil/platta med kamera och även ha laddat ner programmet Zoom, vilket du gör här.

Här anmäler du dig till informationsträff ONLINE till Entreprenörsprogrammet:

Informationsträffen är online och själva utbildningen är på distans (du behöver ladda ner programmet Zoom, det gör du här https://zoom.us/j/7326582098) men kom ihåg att anmäla dig först på ovan länk!

Det finns 6 träffar att välja på och det är obligatoriskt att gå på en innan du kan anmäla dig till något av våra entreprenörsprogram. På träffen får du reda på vilket program som är bäst för dig, samt om det är något du ska förbereda innan start.

Har du frågor eller funderingar kring entreprenörsprogrammet, kontaktar du Lena Hyll Carlsson på tel 040-671 51 02, eller via mail på lena.hyll-carlsson@malmofolkhogskola.se

Det coachande föräldraskapet
ANSÖKAN ÄR STÄNGD!

Här anmäler du dig till informationsträff samt ansöker till ”Det coachande föräldraskapet”:

Det finns 4 informationstillfällen (online) att välja på i ovanstående formulär – den 15 maj antingen kl 19.15 eller 20, samt den 22 maj kl 19.15 eller kl 19.45.

Utbildningen är helt online, där varannat tillfälle är inspelat och varannat är live-coaching.  Programmet är för alla, men vi är också medvetna om hur hur det kan se ut i en förälders vardag, därav upplägget. Lever du in en parrelation är det en av er som kan vara med, inte båda. Och det är samma person varje gång, ni kan inte dela på gångerna. Så fundera på vem av er som ska vara med.

Blir du antagen krävs programmet Zoom för att kunna delta i kurstillfällena. Programmet kan du ladda ner här:

Utbildningstillfällena infaller på följande onsdagar kl 19.15-21.00; 29 maj, 5 juni, 12 juni, 19 juni, 26 juni, 3 juli, 10 juli, 17 juli, 24 juli, 31 juli, 7 augusti, 14 augusti, 21 augusti, 28 augusti, 4 september samt 11 september.