Ansök till höstterminen 2019

Allmän kurs: Sista ansökningsdagen för höstterminen 2019 är onsdagen den 1 maj.
Särskild kurs Litterärt skrivande: Sista ansökningsdagen för läsåret 19/20 är onsdagen den 15 maj.
Särskild kurs Inkludera flera: Sista ansökningsdagen för höstterminen 2019 är lördagen den 1 juni.

Ansök

Behörighetsgivande/allmän kurs

För att komplettera dina gymnasiebehörigheter söker du till vår behörighetsgivande/allmän kurs, och väljer någon av våra fyra profiler: Aktör, Högskoleförberedande, Kreatör eller Parlör.

Vid frågor angående ansökan, kontakta Emma Olsson  040-671 51 07

Sista ansökningsdatum för start i augusti är 1 maj och för start i januari den 15 november.

Du kan ansöka till allmän kurs på ett av följande sätt: 

 • Via vår hemsida.
 • Genom att skriva ut ansökan och skicka in den till oss per post. Ansökningsblanketten hittar du här.
 • Komma till skolan och göra din ansökan på plats.

Tänk på att en komplett ansökan måste innehålla

 • ansökningsformulär
 • betygskopior
 • personbevis för studier
 • foto.

Tänk på att en komplett ansökan måste innehålla

 • ansökningsformulär
 • betygskopior
 • personbevis för studier
 • foto

Inkludera flera/ särskild kurs
Har du frågor eller funderingar kontaktar du Jimi Sundling alt. Lisa Andersson.

Skrivarkurs
Har du frågor eller funderingar om vår skrivarkurs på distans och halvfart kontaktar du Mariana Andersson på telefon 040-671 51 04, eller via mail på m.andersson@malmofolkhogskola.se

Entreprenörsprogrammet

Entreprenörsprogrammet hålls online. Programmet vänder sig till dig som är ny som företagare eller står i begrepp att utveckla din verksamhet. Är du intresserad av programmet behöver du närvara vid ett informationstillfälle, vilket du anmäler dig till här. För att vara med på träffen behöver du ha en dator/mobil/platta med kamera och även ha laddat ner programmet Zoom, vilket du gör här.

Här anmäler du dig till informationsträff ONLINE till Entreprenörsprogrammet:

Informationsträffen är online och själva utbildningen är på distans (du behöver ladda ner programmet Zoom, det gör du här https://zoom.us/j/7326582098) men kom ihåg att anmäla dig först på ovan länk!  
 
Det finns 6 träffar att välja på och det är obligatoriskt att gå på en innan du kan anmäla dig till något av våra entreprenörsprogram. På träffen får du reda på vilket program som är bäst för dig, samt om det är något du ska förbereda innan start. 

Har du frågor eller funderingar kring entreprenörsprogrammet, kontaktar du Lena Hyll Carlsson på tel 040-671 51 02, eller via mail på lena.hyll-carlsson@malmofolkhogskola.se

Det coachande föräldraskapet
2018 – 2019

Här anmäler du dig till informationsträff för ”det coachande föräldraskapet”
Informationsträffen är online och själva utbildningen är på distans, där varannat tillfälle är inspelat och varannat är live-coaching. Det finns två olika grupper, och det är upplagt så att du som är förälder varannan med barn varannan vecka ska kunna välja program efter när du har barn. Programmet är för alla, men vi är också medvetna om hur hur det kan se ut i en förälders vardag, därav upplägget. Lever du in en parrelation är det en av er som kan vara med, inte båda. Och det är samma person varje gång, ni kan inte dela på gångerna. Så fundera på vem av er som ska vara med. 
 
Det finns två olika grupper, en som kör live-coaching udda veckor kl 20.15-22.00 och ett som kör live-coaching jämna veckor kl 19.15-21.00
 
Grupp 1 startar den 5 september (inspelat avsnitt) och slutar den 19 december (inspelat avsnitt) och har live-coaching på följande datum: Den 12 och 26 september, 10 och 24 oktober, 7 och 21 november, samt 5 december.
Klockan 20.15-22.00
 
Grupp 2 startar den 26 september och slutar den 30 januari och har live-coaching på följande datum: 3, 17 och 31 oktober, 14 och 28 november, 12 december och 16 januari.
Klockan 19.15-21.00