Malmö Folkhögskola

Malmö Folkhögskola

Hos oss kan du studera i en lugn miljö på en fin gammal gård, bara 15 min från Malmö centrum. Kom hit om du är nyfiken, om du vill ta del av andras erfarenheter eller bara dela med dig av dina egna. Här sker många stimulerande möten mellan människor med olika bakgrund. Vi arbetar ofta med temastudier och projektarbeten där din erfarenhet från arbets- och samhällsliv är en stor tillgång.

Malmö folkhögskola är ett modernt bildningscentrum – en mötesplats för deltagare, företagare, organisationer och konferensgäster. Vi arbetar efter devisen att det vi gör skall vara Kreativt, Omtänksamt, Roligt och Nyfiket.  Vi skapar kurser, koncept och projekt av tecken vi ser i tiden.
 

  • De allmänna kurserna med möjlighet att välja olika teman utgör skolans traditionella del. Du kan välja mellan inriktningen Aktör, Högskoleförberedande eller Kreatör.

  • För nystartade företag erbjuder skolan det unika Malmö Entreprenörsprogram.

  • Vårt senaste tillskott till kursutbudet av särskilda kurser är våra skrivarkurser på distans - Litterärt skrivande och Självbiografiskt skrivande.

  • Vi är ett dyslexicentrum för personer som tycker det tar emot att läsa, skriva och/eller räkna.

  • Vi kan stolt erbjuda en lugn och inspirerande konferensmiljö.

Vi är glada för vår inne- och utemiljö, då vi vet att detta har stor betydelse för vårt välbefinnande och för vår möjlighet till inlärning. I biblioteket framför brasan finns möjlighet att läsa böcker, referensmaterial och tidskrifter. I vår trädgård hämtar man inspiration, njuter av äppelträden, eller bjuder in till en pingismatch!

På skolan finns också Restaurang Mat & Grönt, som serverar frukost, lunch, smårätter, vegetariska alternativ och fika.
 

© 2015 Malmö Folkhögskola

Vad är en 
folkhögskola?

Skolans 
styrelse

Skolans 
personal

Samarbeten

Malmö folkhögskola

© 2013 Malmö Folkhögskola
Google Apps
Webbyrå i Malmö - Mild Media