Malmö Folkhögskola

Kreatör

I augusti slår vi upp portarna för vår Kreatörsutbidning.
​Tanken är att du här skall ges möjligheten att prova på olika sätt att uttrycka dig på. Vi erbjuder dig ett smörgåsbord av olika konstformerm och hoppas du skall finna en  favorit. Varmt välkommen med din ansökan till en kul utbidlning!
 

Nyheter

Terminsstart 8/1 2018

2017-12-22
Vi hälsar nya och gamla deltagare hjärtligt välkomna till en ny termin måndagen den 8/1 kl 10.00 i vår aula. Tills dess önskar vi er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Kreatör

2017-03-28
I augusti slår vi upp portarna för vår Kreatörsutbidning. ​Tanken är att du här skall ges möjligheten att prova på olika sätt att uttrycka dig på. Vi erbjuder dig ett smörgåsbord av olika konstformerm och hoppas du skall finna en  favorit. Varmt välkommen med din ansökan till en kul utbidlning!  

SMF

2017-01-30
Malmö folkhögskola erbjuder dig, som är arbetslös, 12 händelserika veckor där vi från start arbetar med att hitta din riktning för framtiden. Vi läser i lugn takt, i små grupper. På schemat står svenska, engelska, matematik samt samhällskunskap men också individuell handledning, livskunskap, studieteknik, studiebesök, ekonomi, studie- och yrkesvägledning och mycket mer.    SMF- kurs, är en studiemotiverande folkhögskolesatsning på 12 veckor , och en möjlighet att prova på hur det är att gå på folkhögskola. Som kursnamnet avslöjar lägger vi stor vikt på att det skall kännas meningsfullt, motiverande och stimulerande för dig som kursdeltagare. Kursen är måndag till fredag 09 – 13, och startar varje måndag.   Ersättning för resor med buss till och från skolan betalas ut. Vill du veta mer om kursen kan du ringa till ansvarig projektledare Nina Lanje på 0704-40 32 77. Du kan också kontakta skolan 040-671 51 07 och prata med vår studie- och yrkesvägledare Stefan Mårtensson, eller till din handläggare på Arbetsförmedlingen. Varmt välkommen till en lärorik och kul 12-veckorskurs!
© 2013 Malmö Folkhögskola
Google Apps
Webbyrå i Malmö - Mild Media