Malmö Folkhögskola

SMF

Malmö folkhögskola erbjuder dig, som är arbetslös, 12 händelserika veckor där vi från start arbetar med att hitta din riktning för framtiden. Vi läser i lugn takt, i små grupper. På schemat står svenska, engelska, matematik samt samhällskunskap men också individuell handledning, livskunskap, studieteknik, studiebesök, ekonomi, studie- och yrkesvägledning och mycket mer. 

 

SMF- kurs, är en studiemotiverande folkhögskolesatsning på 12 veckor , och en möjlighet att prova på hur det är att gå på folkhögskola. Som kursnamnet avslöjar lägger vi stor vikt på att det skall kännas meningsfullt, motiverande och stimulerande för dig som kursdeltagare. Kursen är måndag till fredag 09 – 13, och startar varje måndag.
 

Ersättning för resor med buss till och från skolan betalas ut.

Vill du veta mer om kursen kan du ringa till ansvarig projektledare Nina Lanje på 0704-40 32 77. Du kan också kontakta skolan 040-671 51 07 och prata med vår studie- och yrkesvägledare Stefan Mårtensson, eller till din handläggare på Arbetsförmedlingen. Varmt välkommen till en lärorik och kul 12-veckorskurs!

Nyheter

Kreatör ställer ut i påsk!

2018-03-29
Välkommen till Per Helsas gård i Ystad under påskhelgen! Där ställer deltagare från allmän kurs Kreatör ut sina alster på Grändens mat, Besökaregränd 3. Glad Påsk! www.grandensmat.se  

Kallelse årsmöte

2018-02-28
Styrelsen för föreningen Malmö folkhögskola kallar till ordinarie årsmöte den 26 april, 2018 klockan 18.00 på Malmö folkhögskola. Dagordning och handlingar kommer att sändas ut tre veckor före årsmötet. Varje medlemsorganisation har enligt stadgarna rätt till tre ombud på årsmötet. Var vänlig meddela vilka ombud som är utsedda att representera så att handlingarna till årsmötet kan skickas ut till rätt adress. Motioner och förslag ska vara styrelsen tillhanda senast sex veckor före årsmötet under adress:                       Motioner                       Malmö folkhögskola                       213 76 Malmö Mötet startar med middag i restaurangen, därefter program och årsmötesförhandlingar. Välkomna! Styrelsen för föreningen Malmö folkhögskola Claes Block / gm Malin Alfredsson

Terminsstart 8/1 2018

2017-12-22
Vi hälsar nya och gamla deltagare hjärtligt välkomna till en ny termin måndagen den 8/1 kl 10.00 i vår aula. Tills dess önskar vi er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Kreatör

2017-03-28
I augusti slår vi upp portarna för vår Kreatörsutbidning. ​Tanken är att du här skall ges möjligheten att prova på olika sätt att uttrycka dig på. Vi erbjuder dig ett smörgåsbord av olika konstformerm och hoppas du skall finna en  favorit. Varmt välkommen med din ansökan till en kul utbidlning!  
© 2013 Malmö Folkhögskola
Google Apps
Webbyrå i Malmö - Mild Media